Tevreden Cliënten

Bekijk hieronder onze Cliënten die zeer tevreden zijn!

Monika-  Interim assistant at PwC Nederland

Ik heb sinds vorig jaar privéles bij Delda Sport en geef hier eigenlijk de voorkeur aan boven groepsles. Het past beter in mijn steeds wisselende weekindeling en ik krijg de volledige aandacht in een les die volledig op mijn niveau, conditie en wensen is aangepast. Naast dat Danny de nodige (wedstrijd)ervaring, opleiding en kennis in huis heeft, is het een heel prettig persoon om als trainer te hebben. Ik ben gaan kickboksen om mentaal te groeien en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, Danny kan heel erg goed uitleggen en geeft aanwijzingen op een positieve en coachende manier, waardoor hij je goed over jezelf doet voelen.

De gym ligt op een toplocatie in Oostzaan (een minuut vanaf Amsterdam Noord ), genoeg gratis parkeerruimte, direct aan de snelweg. De sportschool is erg vrouwvriendelijk, schoon (!), groot en gezellig, maar we hebben ook weleens in het park en zelfs op kantoor getraind!

Kortom, zoek je een goede personal trainer in Amsterdam? Dan ben je bij Delda Sport aan het juiste adres!

 

Pascal van Minderhout - Sales Director Wholesale Europe

Ik zocht een Personal trainer in Amsterdam die mij privéles kickboksen kon geven en kwam al snel bij Delda Sport terecht.

Dit moet de snelste manier om fit te worden zijn! Het boksen en trappen zijn meer een middel om fit te worden dan een doel op zich. Een uur lang lekker afzien en na afloop een goed gevoel en een leeg hoofd!

 

Ik volg nu af en toe een kickboks 1:1 privétraining om even extra aandacht te krijgen voor de kickbokstechnieken die ik wat beter onder de knie wil krijgen en 2x in de week doe ik mee met de small group morning training om 7:30 uur.

Training in kleine groepjes op eigen niveau dus voldoende individuele aandacht om de techniek onder de knie te krijgen. Mooie grote en schone locatie maken het pakket compleet. Jammer dat het me niet lukt om vaker te trainen! Ik kan een training bij Danny van harte aanbevelen!

 

Cynthia – Afdelingssecretaresse ROC ASA

Ik heb een aantal keer een privéles gehad bij Delda Sport en deze is mij erg goed bevallen.

Ik train nu in de small group training en af en toe doe ik een privéles als ik aan bepaalde technieken wil werken. De trainers luisteren naar wat jouw wensen zijn en passen de training daarop aan. Delda Sport werkt met verschillende trainingen (voor ieder wat wils). Hierdoor varieert elke training en zijn lessen dus nooit eentonig! Circuit, krachttraining, padstraining, conditietraining etc. Ook zijn er meerdere trainers, waardoor elke les totaal anders is.

Ik merk dat ik door de lessen van de trainers m’n techniek steeds beter beheers en mijn conditie en kracht vooruit gaan.

Kortom… Het zijn erg leuke, afwisselende lessen en na zo'n les voel je je voldaan. Het is zeker aan te raden!!!

 

Merel Rikveld - Account Director Entertainment MTV Networks

Ik vind de trainingen erg goed en leuk. Het is een goede afwisseling tussen conditie en krachttraining. Het is leuk dat je de techniek leert, maar ook veel oefeningen doet waardoor je je spieren traint en een betere conditie krijgt. Hierdoor haal je er naar mijn idee het meeste uit. De sfeer tijdens de trainingen is altijd goed. Iedereen heeft er zin in, motiveert elkaar en respecteert elkaars niveau. De locatie is goed te bereiken met de auto. Kleedkamer en de sportschool zelf zien er goed uit. De zaal is ruim genoeg, daarnaast is alles wat je nodig zou kunnen hebben aanwezig. Danny geeft leuke, afwisselende trainingen. Op die manier wordt het niet saai.

Hij zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, houdt rekening met het niveau waarop je traint, weet je te motiveren en geeft advies indien nodig.

Ik ben erg blij met de trainingen en zou het dan ook zeker aanraden aan anderen die een goede afwisseling zoeken tussen conditie en krachttraining.

 

Martin du Prie - Account director MTV Networks

Ik ben sinds een klein half jaar aan het trainen bij Delda Sport aan het randje van Amsterdam Noord. Ik doe dit nu twee keer per week naar grote tevredenheid.

Het kickboksen spreekt me aan omdat je er erg fit van wordt. Je hele lichaam is in beweging tijdens deze sport en dat merk je. Daarnaast leer je hoe je jezelf kan verdedigen en dat is mooi meegenomen. 
De locatie van Delda Sport in Oostzaan is prima. Naar mijn mening is het goed te bereiken, gratis parkeren en ik vind de ruimte schoon en fris.

Ik maak gebruik van de small group trainingen. Dit houdt in dat er één trainer per maximaal 6 mensen is. Hierdoor kan je het kickboksen snel leren en krijg je veel persoonlijke aandacht. De trainers zijn vakbekwaam, hebben zelf op hoog niveau gevochten en zijn enthousiast. Dit samen zorgt voor goede en leuke trainingen.  Ook is het leuk dat je af en toe een andere trainer hebt, aangezien ze allemaal hun eigen trainingsstijl hebben. Zo is Mo erg technisch en heeft een MMA achtergrond. Danny is naar mijn idee zeer allround en is gefocust op een sterke basisconditie.

 

Henk Elderhorst - Senior Functional Administrator

Train nu ongeveer 2 jaar bij Delda Sport en dit bevalt heel goed. Hij is heel geduldig en weet heel goed hoe hij techniek moet aanleren. Ben al 15 kg kwijt en heel wat spiermassa rijker. Kan het een ieder aanbevelen!

 

David Dwinger - Operational Manager Service Delivery Teams Hewlett-Packard

Ik train nu een aantal maanden bij Delda Sport, onder begeleiding van een aantal verschillende trainers van Delda Sport. Voornamelijk Danny van B, maar ook Danny D zelf, Murthel, en Mo.

Vanaf het eerste moment is het zoals in andere stukjes beschreven, een geweldig ervaring! Techniek wordt afgewisseld met conditie training, sparren, etc. Wat voor mij de trainingen en de ervaring uniek maken is het echte gevoel van een individuele aanpak, een training schema wat wordt afgestemd op je eigen doel, of dat nou gewoon lekker sporten is, of voorbereiding op een werkelijk (eerste) gevecht. Hoewel de meeste trainingen met Danny van Bergen zijn, is ook juist de afwisselingen leuk met de andere trainers. Zo hebben ze allemaal hun eigen speciale technieken, trucjes en manier van trainen. Dat betekend dat je als sporter het beste van allemaal beschikbaar hebt en je je eigen stijl zo kan gaan ontwikkelen.

Om het op te sommen; een top groep van trainers, individueel allemaal leuke jongens, met een echte liefde voor het vak van trainen en kickboksen!

 

 

 

Wilt u een afspraak inplannen om een keer te kickboksen in onze sportschool in Amsterdam? Neem dan contact op met Danny Delvers op 06 43 54 90 46 of via de mail Delvers@Deldasport.nl

Wilt u toch nog wat meer informatie of onze laatste aanbiedingen en acties of prijzen bekijken ga dan naar onze site www.Deldasport.nl

YouTube video’s

Klik hier om onze video’s te bekijken

Kickboksen Privéles
Kickboksen Privéles
Volg ons op facebook
Stuur een mail
Volg ons op twitter
Bekijk video's
Linkedin

Fotoalbum

Klik op de foto voor een vergroting

Twitter

Volg ons op twitter #DeldaSport

 

Kickboksen Amsterdam

Danny Delvers

06 435 49 046

delvers@deldasport.nl

 

Kickboksen Privéles is een onderdeel van Delda Sport. Voor meer informatie over Delda Sport:

www.deldasport.nl

 

Delda Sport © 2012. VDWdesign